Sadaļas
 
 Meklēt
  
 
  
Lieldienas 2014
28.04.2014

20. aprīlis Dzelzavā priecēja ar sauli un īsti vasarīgu laiku. Jau 2 dienas iepriekš Dzelzavas centrālajā laukumā pulcējās arvien kuplāka un kuplāka Zaķu saime, bet Lieldienu rītā visi Zaķi bija izgreznojušies ar ziediem, krāsainiem zariem, dažs bija atnesis veselu olu grozu.

No plkst.13 sākās dažādas aktivitātes. katram bija iespēja iziet Lieldienu Zaķa veiksmes takas atrakcijas atbilstoši savām vēlmēm un interesēm. Ļoti daudz cilvēku pulcējās Pūkainajā pieturā, kur varēja apskatīt un iepazīties ar dzīvnieku fermas "Dzeņi" trusīšiem, jūras cūciņām, šinšilām, suņukiem un daudziem citiem dzīvnieciņiem. visu izrādīja un laipni pastāstīja Ivanda un Undīne Krīgertes. Turpat blakus katrs, kas nobaudījis kādu dzērveņogu (smukumam), varēja sākt olu ripināšanas turnīru. Pēc brīža olu ripināšana jau notika ar spriedzi un azartu! Čaklo roku darbnīcā katrs varēja izkrāsot savu Lieldienu "olu" , ko pakārt Lieldienu kokā, kas krāšņi gozējās rotā un saulē vizuļot vizuļoja. Paldies darbnīcas vādītājām Inesei Banderei un Inetai Silavai! Jaunā paaudze aktīvi piedalījās jautrajos Lieldienu startos, ko vadīja Līga Klusa.

Plkst.14 visi pulcējās kultūras namā sākās pašmāju deju kolektīvu koncerts. izrādījās, ka visi nokļuvuši Peles alā un ir peles ciemiņi! Bija ieradusies Pilsētas Pele, tika atrasts Zaķis- sākumā pavisam balts, bet beigās jau raibs. Dejas, mīklu minēšana, smiekli un jautrība. Lieldienu noslēgumā notika balle kopā ar grupu "Velves".

Paldies Sarmītei Zukurei un Aināram Bērtiņam par iespaidīgo Dzelzavas Lieldienu noformējumu! paldies visiem, visiem, kas gādāja, lai Lieldienas Dzelzavā izskanētu tik raibas, tik skaļas, tik priecīgas!!!!


<< Atpakaļ

Vārds/niks:

Teksts


Ievadiet drošības kodu saskaitīt 906 ar 4 


Lasīt līdzīgus rakstus par šo pašu tēmu:

BALLĪTE ar grupu ROLISEKONCERTS Ziemassvētku noskaņāsSolistu apvienības JUBILĀRI koncerts Latvijas dzimšanas dienā.Vokālo ansambļu sadziedāšanās koncertsIevas Kerēvicas koncertsPriecīgas Lieldienas!Lieldienas 2019
 Jauni foto
 | © Dzelzava - Atsauksmēm |