Sadaļas
 
 Meklēt
  
 
  
Velopārgājiens (dalībnieki).
18.08.2009

Jaunākais velobraucējs.Pēc reģistrācijas datiem šogad pārgājienā devās 69 velobraucēji, ko ceļā pavadīja, atbalstīja un par dažādām ērtībām gādāja 17 tiesneši, organizatori un līdzjutēji.Braucēju vidū ne tikai dzelzavieši- pārgājienā piedalījās 13 velomīļi no Madonas un kaimiņu pagastiem.

Visefektīgākā drošibas ķivere, protams, bija Pēterim!



Velopārgājiena jaunākais dalībnieks Haralds Grīnvalds šoruden sāks mācības Dzelzavas pamatskolas 1.klasē.Viņš veica visu 35 km garo maršrutu.
Vecākie pārgājiena dalībnieki: Elmārs Vaskis un Roberts Reiniks- 67 gadi. Jāteic, ka Elmārs uz velosipēda veica tikai pārgājiena pirmo, svarīgāko posmu, pārējo pasākuma daļu esot kopā ar visiem jau bez velosipēda....Toties Roberts Reiniks uzrādīja trešo labāko rezultātu ātrumposma kopvērtējumā!

Jāņa Špundera foto.

Kā katru gadu, visu maršrutu veica dakterīte Ilga Kreicuma. Protams, viņai līdzi viss nepieciešamais medicīniskās palīdzības sni


<< Atpakaļ

Vārds/niks:

Teksts


Ievadiet drošības kodu saskaitīt 436 ar 8 


Lasīt līdzīgus rakstus par šo pašu tēmu:

Pirmo reizi- muzeja nakts MUCENIEKOSDziesmu un Deju svētku karoga pacelšana DzelzavāDZELZAVĀ DZIED!!!Atskats uz notikušajiem pasākumiem.Lāpu gājiens un piemiņas brīdis pie pieminekļa.Velopārgājiens Dzelzava 2014Velopārgājiens (apbalvošana).
 Jauni foto
 | © Dzelzava - Atsauksmēm |